Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

200 г сиру сулугуні

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 23 жовтня: стосунки тельців, прибуток терезів та успіх водоліїв Боржникам дадуть "пільговий тиждень": у Раді готують нові правила Росія готує нові серійні атаки: українців попередили про високу небезпеку Вже не вийде обміняти: які долари не приймуть банки та обмінники
Показати ще

2 яйця

200 г сиру едам

2 яєчних білка

100 мл вершків

200 г сметани

3 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

20 г рубаної петрушки

2 зубчики часнику

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Весь сир натираємо на тертці.

3. Потім відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо зі сметаною, вершками, борошном. Додаємо до отриманої суміші сир, посічену зелень, спеції, сіль і перець за смаком, зубчик давленого часнику і перемішуємо.

4. Гарненько збиваємо білки в піну і акуратно вводимо в тісто.

5. Форми вистилаємо папером для випічки і виливаємо туди готове тісто. Випікаємо пиріг при заданій температурі 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої риби.