Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл вершків

Популярні новини зараз

На Україну чекає потоп – синоптик обіцяє два місяці дощів та один нестерпної спеки

Maruv повністю роздяглася і прикрила голе тіло лише блискітками: "Вже немає сил"

Українські заробітчани вирвалися в Польщу, але там їх чекали неприємності

Вся справа у маринаді – унікальний рецепт грузинського шашлику, який тане в роті

Показати ще

150 г цукру

15 г желатину

2 яєчних жовтка

1 ч. л. ваніліну

Приготування:

1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.

2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.

3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.