Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл вершків

Популярні новини зараз
Це було ще не спекотно: Україну накриє небезпечна температура Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році Пенсіонери отримають "бонус" у 500 гривень: чекати не довго "Це тупість...": українці лютують через слова зірки "Кріпосної", після удару по дитячій лікарні
Показати ще

150 г цукру

15 г желатину

2 яєчних жовтка

1 ч. л. ваніліну

Приготування:

1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.

2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.

3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.