Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1,25 л води

Популярні новини зараз
ПриватБанк змінив правила грошових переказів Батьки не хочуть здавати гроші, діти - плачуть: українка підняла важливу тему подарунків у школах та дитсадках Банки посилять контроль за рахунками пенсіонерів: кому блокуватимуть картки Артем Ляшанов після скандалів та низки програних справ у судах вирішив приховати кримінальні сліди своєї платіжної системи Bill_Line
Показати ще

175 г червоної квасолі

175 г моркви

1 головка цибулі

2 зубчики часнику

½ шт. червоного перцю чилі

2 помідора

1 л овочевого бульйону

2 стебла селери

сіль і перець за смаком

1 ст. л. петрушки

Приготування:

1. Квасолю замочуємо на ніч у холодній воді, потім зливаємо і кладемо в каструлю з водою. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо приблизно 2 години до готовності квасолі.

2. Дрібно нарізаємо моркву, цибулю, часник роздавлюємо, перець очищаємо від насіння і дрібно нарізаємо. До квасолі додаємо бульйон і овочі, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо 30 хвилин.

3. Далі дістаємо з каструлі половину овочів разом з невеликою кількістю бульйону і робимо з них пюре в блендері або кухонному комбайні.

4. Повертаємо квасолеве пюре в каструлю, додаємо нарізані і нечищені від шкірки помідори і тонко нарізану селеру. Тушкуємо 10-15 хвилин.

5. Солимо і перчимо за смаком і додаємо зелень.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт форелі на пару з журавлино-медовим соусом.