Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г сиру

Популярні новини зараз
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

2 морквини

1 ст. л. манної крупи

2 ст. л. цукру

1 яйце

1 ст. л. родзинок

1 яблуко

2 ст. л. борошна

сіль за смаком

4 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Варимо натерту на дрібній тертці моркву і протираємо через сито.

2. У протертий сир додаємо моркву, родзинки, дрібно нарізане яблуко, манну крупу, яйце, цукор, сіль і добре перемішуємо.

3. З отриманого тіста формуємо круглі биточки, занурюємо у борошні й обсмажуємо на добре розігрітій олії з двох боків до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт квасоляного супу з чилі.