Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

2,4 склянки борошна

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

200 г маргарину

1 яйце

½ склянки цукру

2 ст. л. майонезу

½ ч. л. соди

½ склянки варення

1 ст. л. лимонного соку

Приготування:

1. Борошно розмішуємо з содою, натираємо туди маргарин на тертці, руками розтираємо в крихту.

2. Яйце збиваємо з цукром, додаємо лимонний сік і майонез. Перемішуємо.

3. Додаємо яєчну суміш до крихти і вимішуємо еластичне тісто.

4. Ділимо його на 2 частини, один кладемо в плівку і в морозильник на 10 хвилин.

5. Інший шматок тонко розкачуємо на деко.

6. Змащуємо варенням або повидлом на ваш смак.

7. Натираємо холодне тісто з морозилки на крупній тертці по всій поверхні.

8. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з кабачка з рисом.