Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 6

Інгредієнти:

8 яєчних жовтків

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1 кг листкового тіста

250 г вершкового масла

20 мл рослинного масла

250 г цукру

2 лимона

щіпка солі

20 г цукрової пудри

Приготування:

1. Листкове тісто розкачуємо до товщини 2-3 мм.

2. Кондитерським кільцем вирізаємо з тіста кружки діаметром 8-10 см, викладаємо їх у формочки для мафінів, змазані рослинним маслом, формуючи з тіста кошики. Залишаємо в холодильнику на 20 хвилин.

3. У сотейнику кип'ятимо воду і зменшуємо вогонь. Далі ставимо на нього глибоку мисочку, наливаємо в неї жовтки і пересипаємо цукор, додаємо дрібку солі. Віночком перемішуємо суміш в мисці щоб крем загустів. Додаємо лимонний сік і перемішуємо до тих пір, поки крем не загусне. Знімаємо миску з вогню і додаємо нарізане дрібними кубиками вершкове масло.

4. Кремом наповнюємо кошики з тіста. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 15-20 хвилин. При подачі посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт золотистих сирників.