Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг печериць

Популярні новини зараз
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня Чи може штраф від ТЦК з часом "згоріти": адвокат дав важливе пояснення Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова
Показати ще

2 головки цибулі

1 яйце

100 г вершкового масла

50 г сиру

½ пучка петрушки

сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.

2. Капелюшки гибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.

3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних мафінів за 20 хвилин.