Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг печериць

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

2 головки цибулі

1 яйце

100 г вершкового масла

50 г сиру

½ пучка петрушки

сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.

2. Капелюшки гибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.

3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних мафінів за 20 хвилин.