Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г фаршу

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1 склянка молока

½ склянки панірувальні сухарі

1 головка цибулі

2 ст. л. вершкового масла

рослинне масло за смаком

1 яйце

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Поміщаємо панірувальні сухарі в миску і вливаємо туди склянку молока. Даємо суміші постояти якийсь час, поки сухарі не розмокнуть.

2. Миємо і дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо в невеликій кількості олії до золотистого кольору, потім охолоджуємо.

3. У великій мисці змішуємо фарш, замочені сухарі та цибулю. Вбиваємо туди ж сире яйце, солимо, перчимо і добре перемішуємо.

4. Робимо з фаршу кульки і викладаємо їх на широку тарілку, змащену маслом.

5. Розігріваємо в широкій сковороді невелику кількість вершкового масла і викладаємо туди тюфтельки. Смажимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з лимоном.