Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 лимон

Популярні новини зараз
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху" Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році Українців змушують платити за повітря: як нова схема від комунальників залишає з пустим гаманцем Ухилянтів хочуть дістати за кордоном: що будуть робити ТЦК
Показати ще

100 г цукру

4 яйця

200 мл молока

100 г борошна

20 г кориці

щіпка кориці

щіпка мускатного горіха

щіпка солі

50 г сливчного масла

Приготування:

1. У невеликій мисці змішуємо цукор і цедру лимона. Яйця збиваємо міксером або віночком в однорідну масу, додаємо борошно, молоко, ванільний цукор, корицю, мускатний горіх, сіль - і продовжуємо збивати до однорідності.

2. Розігріваємо духовку до 200 градусів, топимо у формі вершкове масло, вливаємо тісто у форму і ставимо в духовку на 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ананасового пирога з коричневим цукром.