Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 горбуша

Популярні новини зараз
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Показати ще

2 морквини

2 головки цибулі

2 ст. л. томатної пасти

1 ст. л. борошна

сіль за смаком

2 лаврових листа

3 ст. л. рослинного масла

¼ л рибного бульйону

1 ст. л. лимонного соку

1 ч. л. цукру

Приготування:

1. Відокремлюємо від горбуші голову, хвіст і плавники. Розрізаємо по хребту і відокремлюємо від кісток. Філе ділимо на великі частини і укладаємо у велику сковороду. На відходах готуємо 0,5 л бульйону, проціджуємо.

2. Моркву і цибулю шаткуємо соломкою, смажимо на олії з борошном, додаємо томатну пасту, трохи бульйону і викладаємо зверху на горбушу.

3. Додаємо 1/4 л готового бульйону, лимонний сік, цукор, лавровий лист, сіль і перець за смаком, закриваємо кришкою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкових пиріжків з куркою і сиром.