Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 горбуша

Популярні новини зараз
Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини Прокидатимемось від реву: ворог атакує новою небезпечною зброєю У пенсіонерів заберуть 20% пенсії: ПФУ попередив про утримання із виплат Примусова мобілізація 18-річних: доброволець пояснив, чому треба знизити призовний вік
Показати ще

2 морквини

2 головки цибулі

2 ст. л. томатної пасти

1 ст. л. борошна

сіль за смаком

2 лаврових листа

3 ст. л. рослинного масла

¼ л рибного бульйону

1 ст. л. лимонного соку

1 ч. л. цукру

Приготування:

1. Відокремлюємо від горбуші голову, хвіст і плавники. Розрізаємо по хребту і відокремлюємо від кісток. Філе ділимо на великі частини і укладаємо у велику сковороду. На відходах готуємо 0,5 л бульйону, проціджуємо.

2. Моркву і цибулю шаткуємо соломкою, смажимо на олії з борошном, додаємо томатну пасту, трохи бульйону і викладаємо зверху на горбушу.

3. Додаємо 1/4 л готового бульйону, лимонний сік, цукор, лавровий лист, сіль і перець за смаком, закриваємо кришкою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкових пиріжків з куркою і сиром.