Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 філе індички

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

1 цибулина

2 жовтих перця

3 помідора

перець і сіль за смаком

зелений базилік за смаком

½ лимона

спеції для маринування за смаком

½ склянки води

Приготування:

1. Маринуємо філе індички з лимонним соком, цибулею і спеціями для маринаду. Залишаємо в холодильнику на годину.

2. Помідори тушкуємо і збиваємо в кухонному комбайні.

3. Перець нарізаємо тонкими часточками.

4. Ставимо сковороду на середній вогонь. Викладаємо філе, потім помідори і перець. Заливаємо все водою.

5. Додаємо за смаком сіль, перець і базилік.

6. Тушкуємо до тих пір, поки перець не стане м'яким.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рубаних курячих котлет з сиром.