Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

3,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

1 банка згущеного молока

1 ч. л. гашеного соди

3 яйця

750 мл молока

200 мл вершкового масла

1,5 склянки цукру

1 шт. ваніліну

Приготування:

1. Для тіста змішуємо всі інгредієнти (3 склянки борошна, 1 яйце, згущене молоко, соду).

2. Тісто ділимо на 8 шматків. Розкачуємо один шматочок діаметром більше сковороди і викладаємо на сковороду. Через хвилину перевертаємо. Знятий корж обрізаємо.

3. Для крему змішуємо всі інгредієнти, крім масла і ставимо на вогонь до загустіння.

4. В кінці додаємо в гарячий крем вершкове масло.

5. Коржі змащуємо теплим кремом, верх і боки посипаємо подрібненими крихтами.

6. Залишаємо торт на кілька годин, щоб вони добре просочилися.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкових пиріжків з куркою і сиром.