Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2,5 склянки гречаної крупи

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

1 ч. л. солі

3 ст. л. вершкового масла

Приготоыление:

1. Кладемо на сковороду 1 ст. л. олії і додаємо крупу. Тримаємо крупу на вогні поки вона не підрум'яниться постійно помішуючи.

2. У каструлю додаємо 3,5 склянки води, солимо її і ставимо на вогонь. Коли вода закипить,додаємо борошно і варимо до загустіння. Потім, щільно накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 1-1,5 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного пирога з куркою.