Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

500 г м'ясного фаршу

50 мл оливокового масла

50 г курага

1 яйце

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо лук і курагу. Розігріваємо в сковороді на повільному вогні трохи оливокового масла і злегка підсмажуємо в ньому цибулю і курагу.

2. М'ясний фарш викладаємо в глибоку миску, солимо і перчимо. Злегка збиваємо яйце, вмішуємо його в фарш руками, додаємо цибулю з курагою і знову перемішуємо.

3. Руками робимо невеликі кульки. Змащуємо форму і викладаємо на неї тюфтельки. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо протягом 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних слойок з бананами.