Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 банка кукурудзи

Популярні новини зараз
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

200 г очищених креветок

2 склянки молока

5 ст. л. вершкового масла

2 склянки води

2 ст. л. борошна

морська сіль за смаком

Приготування:

1. Кукурудзу позбавляємо від води і змішуємо в пюре в блендері. Перекладаємо в каструлю і додаємо 2 склянки води.

2. Доводимо суміш до кипіння, помішуючи, щоб вона не прилипала до дна.

3. Далі в іншій каструлі розігріваємо молоко.

4. В такій каструлі розтоплюємо на дні вершкове масло і втручається в нього борошно. Вливаємо розігріте молоко.

5. Цю суміш відправляємо до кукурудзі і нагріваємо до кипіння, ретельно помішуючи.

6. Додаємо креветки і сіль. Після додавання креветок варимо суп близько 7 хвилин.

7. За бажанням додаємо в суп зелень, сир, сухарики з білого хліба.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої грудки в вівсянці.