Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г помідорів

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

50 мл оливкової олії

2 головки часнику

15 г зеленого базиліка

прованські трави за смаком

100 мл курячого бульйону

50 г цибулі

30 г цукрової пудри

Приготування:

1. Розрізаємо томати навпіл і викладаємо на змащене олією деко.

2. Добре посипаємо цукровою пудрою, травами і половиною головки часнику.

3. Розігріваємо духовку до 190 градусів і запікаємо протягом 20 хвилин.

4. Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, додавши прованські трави і часник.

5. Кладемо в блендер і збиваємо до однорідності.

6. Додаємо курячий бульйон, сіль, перець і проціджуємо.

7. Перелити суп в супницю, прикрашаємо листям базиліка і оливковою олією.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженої свинини.