Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт Гороскоп на липень-2025: перевірка для Раків, момент істини Дів та інші випробування від ретроградного Нептуна Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

1 ст. л. меленої кориці

1 ч. л. соди

300 г гарбуза

4 яйця

150 г горіхів

сіль за смаком

250 мл рослинного масла

Приготування:

1. Змішуємо борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.

2. Окремо змішуємо яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і подрібнені горіхи.

3. З'єднуємо обидві суміші, ретельно перемішуючи, щоб вийшло тісто.

4. Кладемо тісто у форму для випікання і відправляємо в духовку, розігріту до 175 градусів на 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.