Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

1 ст. л. меленої кориці

1 ч. л. соди

300 г гарбуза

4 яйця

150 г горіхів

сіль за смаком

250 мл рослинного масла

Приготування:

1. Змішуємо борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.

2. Окремо змішуємо яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і подрібнені горіхи.

3. З'єднуємо обидві суміші, ретельно перемішуючи, щоб вийшло тісто.

4. Кладемо тісто у форму для випікання і відправляємо в духовку, розігріту до 175 градусів на 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.