Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 курячих стегон

Популярні новини зараз
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

1 г цибулі

4 солодких перця

4 помідора

оливоковое масло за смаком

350 г кускуса

1 лимон

Приготування:

1. Обсмажуємо на оливковій олії в каструлі курячі стегна до золотистої скоринки.

2. Виймаємо курку і подрібнену цибулю обсмажуємо, далі те ж саме робимо з болгарським перцем.

3. Ошпарюємо помідори, знімаємо шкірку і дрібно нарізаємо м'якоть. Додаємо в каструлю і теж обсмажуємо.

4. Кидаємо назад курку і трохи тушкуємо все разом.

5. Додаємо кускус і, перемішуємо. Закриваємо кришкою і залишаємо на деякий час.

6. Готову страву приправляємо лимоном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматного цибульного супу.