Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки рису

Популярні новини зараз
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

500 г гарбуза

200 г яблука

120 г вершкового масла

100 г родзинок

Приготування:

1. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо насіння, ріжемо на дрібні кубики і змішуємо з промитим ізюмом.

2. Розтоплюємо в каструлі частину масла, покриваємо дно скибочками гарбуз, зверху висипаємо 1/3 частина промитого рису, кладемо шар фруктів, засипаємо рисом, знову кладемо фрукти і засипаємо рисом. Все це поливаємо рештою олією і заливаємо підсоленою водою настільки, щоб покрити верхній шар рису.

3. Накриваємо каструлю кришкою і варимо на слабкому вогні протягом години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе в сирному соусі.