Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ч. л. меленого куміна

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

½ ч. л. паприки

½ ч. л. морської солі

¼ ч. л. каєнського перцю

2 ст. л. оливкової олії

700 г курячого філе

2 фенхелю

2 склянки курячого бульйону

2 ст. л. лимонного соку

60 г оливок без кісточок

70 г кінзи

Приготування:

1. У невеликій мисці змішуємо паприку, кумін, сіль і кайенский перець. Курку нарізаємо на невеликі шматки і занурюємо в спеціях.

2. Розігріваємо 1 ложку оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Викладаємо курку і підрум'янюємо з усіх сторін по 2 хвилини. Перекладаємо на тарілку.

3. У ту ж сковороду додаємо масло і нарізаний невеликими шматочками фенхель. Смажимо до золотистого кольору приблизно 5 хвилин.

4. Далі повертаємо курку в сковороду. Додаємо бульйон і лимонний сік. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 15 хвилин. Потім додаємо нарізані на 4 частини оливки. Готуємо ще 5 хвилин, потім додаємо кінзу. Солимо і перчимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи з розмарином.