Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,25 склянки борошна

Популярні новини зараз
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Показати ще

1 склянка цукру

8 яєць

Приготування:

1. Яєчні жовтки розтираємо з цукром дочиста. За бажанням додаємо лимонну або апельсинову цедру.

2. Далі змішуємо з борошном і обережно вводимо збиті до піни яєчні білки. Отриману масу кладемо у форму і запікаємо в духовці 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу з кабачками.