Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 стакан коричневого цукру

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

2,5 склянки вівсяних пластівців

1 яйце

1 ч. л. пекарського порошку

150 г вершкового масла

1 ч. л. ванілі

Приготування:

1. Вівсяні пластівці змішуємо з цукром і пекарським порошком.

2. Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, вливаємо суміш вівсянки і цукру і ретельно перемішуємо до однорідності. Додаємо яйце і ваніль і знову перемішуємо.

3. На щедро змащений вершковим маслом деко викладаємо ложкою вівсяну суміш. Кожну порцію придавлюємо зверху округлою стороною ложки.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо приблизно 8 хвилин. Залишаємо на кілька хвилин на противені і перекладаємо в миску.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих баклажанів з телятиною.