Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

кунжутне насіння за смаком

Популярні новини зараз
Чи може штраф від ТЦК з часом "згоріти": адвокат дав важливе пояснення Зміни в порядку виплати пенсій: хто з українців не дочекається своїх грошей Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Показати ще

1 ст. л. меду

1 ст. л. гірчиці

1 ст. л. соусу теріякі

1 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. кунжутної олії

4 шт. філе лосося

Приготування:

1. Все добре перемішуємо і маринуємо рибу протягом приблизно 30 хвилин. Посипаємо кунжутом.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо рибу протягом 15 хвилин, щоб вона стала дуже соковитою. Кілька разів поливаємо в духовці з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкої свинини.