Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 помідора

Популярні новини зараз
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Показати ще

1 склянка червоної квасолі

2 морквини

2 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. тертого імбиру

сіль і зелень за смаком

Приготування:

1. Квасолю замочуємо на ніч. Вранці промиваємо, заливаємо водою і варимо до готовності. Потім зливаємо воду.

2. Моркву натираємо на крупній тертці. Нарізаємо помідори і цибулю.

3. Розігріваємо олію на сковороді обсмажуємо імбир 1-2 хвилини. Додаємо моркву, обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо помідори і цибулю і обсмажуємо ще 5 хвилин.

4. Цією масою заправляємо квасолю. За бажанням додаємо зелень.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.