Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 цибулина

Популярні новини зараз
Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році Українцям з малою пенсією докинуть грошей: кому прийдуть доплати у червні та липні Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

250 г рибного фаршу

4 ст. л. панірувальних сухарів

300 мл вершків

100 г сиру

броколі за смаком

сіль і білий перець за смаком

Приготування:

1. В рибний фарш додаємо невелику цибулину. Додаємо мелені сухарі, сіль і перець за смаком.

2. Ліпимо фрикадельки. Броколі розбираємо на суцвіття.

3. Викладаємо фрикадельки в порційні формочки і відправляємо в духовку при 200 градусах на 5 хвилин.

4. Для соусу змішуємо в мисці вершки, тертий сир, сіль і перець за смаком.

5. Дістаємо формочки з духовки і кладемо між ними брокколі.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Заливаємо фрикадельки соусом і випікаємо 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів з цибулею в сметані.