Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г фунчозы

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Показати ще

200 г варених креветок

½ червоного солодкого перцю

½ моркви

1 зубчик часнику

соєвий соус за смаком

петрушка за смаком

2 ч. л. кунжутного масла

½ ч. л. кунжутного насіння

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Замочуємо фунчозу на 10 хвилин у холодній воді. Варимо в киплячій підсоленій воді 4 хвилини. Після промиваємо в холодній воді.

2. Овочі натираємо соломкою, обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості 2-3 хвилини, кладемо готові креветки смажимо 1 хвилину.

3. Видавлюємо часник, поливаємо кунжутним маслом і соєвим соусом до смаку.

4. Готову локшину кладемо на сковорідку і нагріваємо близько хвилини. При подачі посипаємо кунжутним насінням.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.