Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 філе тіляпії

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

50 г сиру пармезан

паприка за смаком

⅓ пучка черемші

2 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1. Спочатку готуємо панірування. Для цього дрібно натираємо пармезан, нарізаємо зелень.

2. У широкій тарілці змішуємо пармезан, зелень і паприку.

3. Філе змащуємо оливковою олією, а потім занурюємо в паніровці.

4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і випікаємо філе на противені 20 хвилин.

5. Готову рибу залишаємо відпочити кілька хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.