Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 яблука

Популярні новини зараз
Контроль за картковими переказами посилять: які суми зацікавлять банк та податкову Жодної бусифікації та повісток на вулицях: Рада хоче обмежити повноваження ТЦК Оновлені правила оплати: "Нафтогаз" змінив процедуру отримання рахунків Пенсію скоротять у чотири рази: кому зі стареньких уріжуть виплати до мінімуму
Показати ще

1 ч. л. меленої кориці

¼ склянки води

½ склянки цукрової пудри

Приготування:

1. Промиваємо яблука, видаляємо серцевину і костояки, ставимо у форму.

2. Робимо сироп: змішуємо цукрову пудру, корицю і гарячу воду.

3. Прямо у формі поливаємо яблука сиропом.

4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і ставимо на 30-40 хвилин.

5. Готові яблука присипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових мафінів з шоколадною крихтою.