Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 яблука

Популярні новини зараз
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня Гороскоп на сьогодні, 6 червня: кому п'ятниця принесе скандали, а кому розслаблення Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня "Наступ по всьому фронту": Росія готується до масштабної атаки – експерт назвав міста, які опиняться під ударом
Показати ще

1 ч. л. меленої кориці

¼ склянки води

½ склянки цукрової пудри

Приготування:

1. Промиваємо яблука, видаляємо серцевину і костояки, ставимо у форму.

2. Робимо сироп: змішуємо цукрову пудру, корицю і гарячу воду.

3. Прямо у формі поливаємо яблука сиропом.

4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і ставимо на 30-40 хвилин.

5. Готові яблука присипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових мафінів з шоколадною крихтою.