Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

160 г цукру

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

2 ст. л. меду

6 яєць

190 г борошна

варене згущене молоко за смаком

шоколадна глузурь за смаком

Приготування:

1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білкової маси на менше 10 хвилин.

2. Потім обережно всипаємо борошно і перемішуємо знизу вгору.

3. Тісто виливаємо у форму, застелену папером для випічки. Розігріваємо духовку до 170-180 градусів і випікаємо до готовності.

4. Далі проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл.

5. Корж розрізаємо на 3 частини.

6. Промазуємо коржі сгущенкою. Верхній корж заливаємо шоколадною глазур'ю і в центр насипаємо трохи горіхів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цукерок з арахісу і інжиру.