Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки золотої текіли

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

½ склянки апьсинового соку

1 склянка соку лайма

1 ст. л. чилі-пудри

1 ст. л. перцю халапеньо

3 зубчики часнику

сіль за смаком

3 курячих філе з шкірою

Приготування:

1. Змішуємо текілу, сік лайма, апельсиновий сік і мелений чилі, рубаний халапеньо, часник і сіль у великій мисці. Кладемо в цей маринад курячі грудки і залишаємо в холодильнику на ніч.

2. Нагріваємо гриль або сковороду до максимальної температури. Дістаємо курку з марианада, обсушуємо і обсмажуємо до красивої золотистої скоринки, потім перевертаємо курку і смажимо до готовності. Кладемо на блюдо або тарілку і даємо постояти 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре зі шпинату.