Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки золотої текіли

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

½ склянки апьсинового соку

1 склянка соку лайма

1 ст. л. чилі-пудри

1 ст. л. перцю халапеньо

3 зубчики часнику

сіль за смаком

3 курячих філе з шкірою

Приготування:

1. Змішуємо текілу, сік лайма, апельсиновий сік і мелений чилі, рубаний халапеньо, часник і сіль у великій мисці. Кладемо в цей маринад курячі грудки і залишаємо в холодильнику на ніч.

2. Нагріваємо гриль або сковороду до максимальної температури. Дістаємо курку з марианада, обсушуємо і обсмажуємо до красивої золотистої скоринки, потім перевертаємо курку і смажимо до готовності. Кладемо на блюдо або тарілку і даємо постояти 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре зі шпинату.