Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 50 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще
500 г яловичого фаршу
сир за смаком
1 ст. л. майонезу
Приготування:
1. Ділимо м'ясний фарш на 10 кульок, кожну плющимо і кладемо на деко.
2. Зверху кладемо ріпчасту, дрібно нарізану цибулю, потім майонез і кожну котлету посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.