Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г тріски

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги "Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

1 головка червоної цибулі

1 червоний перець чилі

2 морквини

6 шт. лаврового листа

450 г крнсервированных помідорів

1 ст. л. цукру

2 ст. л. рослинного масла

3 зубчики часнику

1 склянка петрушки

¼ склянки лимонного соку

Приготування:

1. Миємо й сушимо рибне філе. Нарізаємо невеликими шматками. Очищаємо цибулю та моркву, нарізаємо кружальцями. Перець чилі очищаємо від насіння, нарізаємо тонкими кільцями.

2. У глибоку сковороду кладемо половину риби, зверху половину овочів і пару лаврових листків. Далі шар риби і овочів, а також залишилися лаврове листя.

3. Подрібнюємо помідори в блендері. Додаємо в це пюре олію, цукор і солимо за смаком. Заливаємо томатним пюре рибу з овочами. Доводимо до кипіння і на сильному вогні готуємо ще 7-10 хвилин.

4. Часник очищаємо, перетираємо в ступці з петрушкою, додаємо дрібку цукру і лимонний сік. Рибу і овочі викладаємо на блюдо, заправляємо соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених кабачків зі сметаною.