Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 цибулі

Популярні новини зараз
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

1 кольорова капуста

3 зубчики часнику

5 ст. л. сметани

3 ч. л. томатної пасти

50 мл рослинного масла

1 пучок кінзи

1 ч. л. меленого імбиру

2 ч. л. куркуми

1 ч. л. меленого перцю чилі

1 цукіні

1 ч. л. пажитника

200 р помідорів

Приготування:

1. Для соусу каррі нагріваємо сковороду, додаємо олію і обсмажуємо всі спеції.

2. Далі додаємо подрібнену цибулю. Туди ж - рубаний часник і півчашки води. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин.

3. Додаємо до цибулі томатну пасту. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.

4. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття і додаємо в соус. Через 5 хвилин додаємо кабачки, а ще через 5 - нарізані помідори.

5. Додаємо сметану і рубану кинзу. Перемішуємо і прогріваємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматної курки з арахісом.