Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

1 головка цибулі

2 стебла селери

2 зубчики часнику

1 л овочевого бульйону

820 г квасолі

½ пучка петрушки

400 г помідорів

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. У каструлі розігріваємо оливкове масло і додаємо дрібно нарізану цибулю і селеру. Обсмажуємо 7 хвилин до м'якості. Додаємо подрібнений часник і бульйон, доводимо до кипіння, закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин до м'якості.

2. Зливаємо квасолю і промиваємо холодною водою. Додаємо в суп разом з томатами. Солимо і перчимо, додаємо нарізану петрушку. Варимо ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому соусі.