Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

25 г желатину

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

1 лимон

1 склянка цукру

3 склянки води

Приготування:

1. У каструлю вливаємо 3 склянки води, всипаємо цукор, розмішуємо і доводимо до кипіння.

2. Кладемо в гарячий сироп цедру, зрізану з половини лимона і желатин. Весь час помішуємо ложкою і знову доводимо до кипіння і вливаємо лимонний сік.

3. Гарячий сироп проціджуємо крізь полотно, злегка охолоджуємо і розливаємо в форми.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крабових оладок.