Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г картоплі

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня для всіх знаків Зодіаку: свобода Львів, закінчення Козерогів та минуле Овнів Навіть для тих, хто виїхав законно: українців попередили про великі штрафи Головне за 9 серпня: цілодобове полювання ТЦК, нова мобілізація з 1 вересня та перші заморозки в Україні Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини
Показати ще

2 шт. моркви

300 г цвітної капусти

1 головка цибулі

5 зубчиків часнику

100 г капусти броколі

100 мл рослинного масла

30 г петрушки

30 г кропу

Приготування:

1. Наливаємо в каструлю 1-1,5 л води, потім кладемо в киплячу воду картоплю і моркву, нарізані кубиками.

2. Через 10 хвилин додаємо цвітну капусту і брокколі. Варимо ще 10 хвилин на слабкому вогні, посоливши за смаком.

3. За 5 хвилин до готовності додаємо нарізану зелень петрушки і кропу.

4. На сковороді нагріваємо олію, додаємо цибулю і часник. Обсмажуємо до світло-золотистого кольору.

5. Далі збиваємо суп-пюре в блендері, а потім отриманий суп доводимо до кипіння.

6. Розливаємо суп по тарілках, додаємо по 1 ч. л. сметани і прикрашаємо сірчаними або зеленими оливками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски, запеченої з бобами.