Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 8

Інгредієнти:

4 ст. л. цукру

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

2 яйця

1,5 банки згущеного молока

1,5 ст. л. борошна

½ ч. л. гашеного соди

200 г сметани

4 ст. л. какао-порошку

250 г вершкового масла

200 г гіркого шоколаду

Приготування:

1. Збиваємо 2 яйця і 1 ст. л. цукру для тіста. Додаємо гашену соду, 0,5 банки згущеного молока, 2 ч. л. какао-порошку. Перемішуємо все в блендері. Додаємо борошно і перемішуємо.

2. Тісто ділимо на 2 частини, виливаємо у форму для запікання, випікаємо 30-40 хвилин в розігрітій до 130-140 градусів духовці.

3. Для крему збиваємо 1 банку згущеного молока, 1 пачку масла, 2 ст. л. какао-порошку.

4. Для глазурі топимо 200 г шоколаду на водяній бані, змішати з 50 г вершкового масла.

5. Коржі ділимо на 2 частини. Всі коржі змащуємо кремом. Збираємо торт і поливаємо зверху глазур'ю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.