Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл кефіру

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Показати ще

160 г вершкового масла

2 ст. л. цукру

½ ч. л. солі

4 яйця

280 г борошна

1,5 ч. л. розпушувача

зелена цибуля за смаком

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Промиваємо та нарізаємо зелену цибулю. Обсмажуємо до м'якості, солимо, перчимо і додаємо нарізані кубиками яйця.

2. Для тіста розтоплюємо масло, додаємо цукор і сіль. Вливаємо кефір і збиті яйця, змішуємо борошно і розпушувач, додаємо до рідкої суміші, змішуємо до однорідного стану.

3. Змащуємо форму маслом, виливаємо трохи більше половини тіста. Викладаємо начинку, зверху заливаємо тістом. Випікаємо 35 хвилин при 200 градусах.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.