Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

3 свинячі копчені ковбаски

Популярні новини зараз
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Показати ще

1 перець чилі

1 банку консервованих помідорів

1 банку білої квасолі

50 г бекону

2 зубчики часнику

½ пучка базиліка

морська сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Обсмажуємо В сотейнику ковбаски, бекон і нарізаний часник.

2. Додаємо нарізані консервовані помідори, перець чилі. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь.

3. Додаємо квасолю, солимо і перчимо. Тримаємо на вогні ще 8-10 хвилин.

4. Додаємо рубаний базилік.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу-пюре з оливками.