Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г філе тріски

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Показати ще

800 г картоплі

100 г топленого масла

½ склянки борошна

2 яйця

мускатний горіх за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Натираємо картоплю на дрібній тертці. Додаємо яйця, сіль, перець, мускатний горіх і перемішуємо.

2. Ріжемо філе тріски на 4 шматки, перчимо і занурюємо в борошні.

3. Філе змащуємо з обох сторін картопляною масою. Смажимо на олії по 3 хвилини з кожного боку, потім обсушуємо на рушник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.