Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

перець чорний горошком за смаком

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

15 г вершкового масла

1 кг яловичого філе

60 мл бренді

15 мл рослинного масла

125 мл вершків

спеції за смаком

Приготування:

1. Розмелюємо перець. Натираємо їм стейки з обох сторін і залишаємо на 30 хвилин.

2. Розігріваємо вершкове масло і рослинну олію на великій сковороді і обсмажуємо стейки до готовності. Перекладаємо на тарілку і зберігаємо теплими.

3. Додаємо бренді в сік від м'яса, доводимо до кипіння протягом 1 хвилини, потім додаємо вершки. Трохи варимо. Додаємо перець і спеції за смаком.

4. Поливаємо соусом стейки і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з копченими ковбасками.