Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

125 г сиру гауда

Популярні новини зараз
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

50 г сиру рокфор

125 г сиру тильзитер

5 помідорів чері

100 г листкового тіста

6 яєчних жовтків

175 г сметани

щіпка каррі

щіпка меленої гвоздики

Приготування:

1. За розміром форми розкачуємо листкове тісто, кладемо його в форму.

2. Натираємо, ламаємо і нарізаємо сир. У нього вливаємо сметану і жовтки, добре розмішуємо. Додаємо карі і гвоздику і знову розмішуємо.

3. Розрізаємо на четвертинки помідори і теж вмішуємо в сирну масу.

4. Вливаємо начинку у форму і ставимо в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з бренді і перцем.