Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г філе тріски

Популярні новини зараз
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Показати ще

1 склянка білого сухого вина

1 ст. л. рослинного масла

1 банка сметани

½ лимона

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Рибу розрізаємо на шматки, натираємо лимоном, сіллю, перцем, скроплюємо маслом, кладемо на сковороду, змащену маслом і ставимо в духовку.

2. Коли риба зарум'яниться, підливаємо вина і трохи води, тушкуємо близько 5 хвилин, потім заливаємо рибу сметаною і тримаємо в духовці ще протягом 5-7 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ромових кульок за 10 хвилин.