Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Українців готують до жорстких компромісів у війні: кордонів 1991 року чекати не варто Гороскоп на сьогодні 14 серпня: уважність близнюків, стрес дів та фінанси стрільців Позапланова індексація: деяким пенсіонерам додадуть грошей – кому звертатися до ПФУ Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати
Показати ще

100 г цукру

ванільний цукор за смаком

2 яйця

150 г борошна

щіпка солі

¼ ч. л. соди

120 г гіркого шоколаду

Приготування:

1. Прибираємо шоколад в холодильник на 30-60 хвилин. Збиваємо міксером масло з цукром до кремоподібного стану. Додаємо яйця і знову збиваємо.

2. Змішуємо борошно, соду, сіль і ванільний цукор. Додаємо до масляно-яєчної суміші і вимішуємо лопаткою.

3. Подрібнюємо холодний шоколад і додаємо в тісто. Змішуємо лопаткою, щоб рівномірно розподілити.

4. Деко застеляємо пекарським папером і викладаємо тісто кульками з допомогою столової ложки, залишаючи за 5-6 см між ними.

5. Випікаємо 9-11 хвилин до золотистого кольору при 190 градусах. Готове гаряче печиво буде м'яким, так що його слід остудити.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт феттучині з вершковим соусом.