Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

5 яєць

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Показати ще

1 склянка борошна

1 склянка цукру

Приготування:

1. Білок відокремлюємо від жовтка. В білок додаємо 0,5 склянки цукру, збиваємо до загустіння. У жовтки додаємо 0,5 склянки цукру і теж збиваємо. Змішуємо білкову масу і жовткову, помішуючи, щоб білок не осів. Додаємо борошно і ретельно перемішуємо.

2. Виливаємо готову бісквітну масу на деко, застелений папером для випічки. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

3. Дістаємо готовий бісквіт з духовки і швидко покриваємо сиром і варенням. Після цього швидко загортаємо поки він не охолов.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.