Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг борошна

Популярні новини зараз

Волосся росте як на дріжджах: секретний рецепт трихологів, швидкий результат

Збожеволілу наречену Розенка з подружкою прикували до лавки — "Ми забули, як розмовляти"

Тіна Кароль налякала фанатів пластикою – губи й очі на все обличчя

Працюючих пенсіонерів штрафуватимуть? У ПФУ пояснили ситуацію з виплатами

Показати ще

200 г масла

100 г цукру

50 мл води

Приготування:

1. Висипаємо в глибоку сковороду борошно і додаємо туди топлене масло.

2. Перемішуємо поки вміст сковороди не перетвориться в розсипчасту масу золотистого кольору.

3. Додаємо цукор і окріп і продовжуємо вимішувати до однорідності.

4. Далі викладаємо халву у форму і охолоджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.