Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз

У Франківську повзуча тварюка видерлася на дерево - вичікувала жертву, як снайпер

Овни розбагатіють, Раки зустрінуть другу половинку - гороскоп на тиждень 3-9 серпня для всіх знаків Зодіаку

Онука Ротару несподівано опинилася у селі: "Втеча"

У Львові під ногами парочки розверзлася безодня - впали з триметрової висоти, не встигнувши і пискнути

Показати ще

½ головки цибулі

500 г креветок

2 стебла селери

3 зубчики часнику 

2 ст. л. борошна

2 ст. л. томатної пасти

3 склянки молока

1 лавровий лист

сіль за смаком

4 листків базиліка

2 склянки бульйону

Приготування:

1. Очищаємо креветки і готуємо всі інгредієнти, обсмажуємо цибулю і стебло селери, додаємо борошно і томатну пасту. Гарненько перемішуємо і тушкуємо пару хвилин.

2. Далі заливаємо молоко і 2 склянки бульйону, гарненько все перемішуємо.

3. Додаємо креветки, базилік і трохи гострого соусу. Варимо протягом 7-10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньої халви.