Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

1 склянка цукру

100 г вершкового масла

2 яйця

100 г сиру

щіпка ваніліну

2 яблука

1 ч. л. розпушувача

кориця за смаком

Приготування:

1. Розтираємо борошно з цукром, малсом, ваніліном, корицею і розпушувачем в крихту.

2. Півтора яблука очищаємо від шкірки і насіння. Натираємо на крупній тертці.

3. Половину яблука, сир, жовтки збиваємо в блендері до однорідності. Білки збиваємо з цукром. Обережно вводимо в масу білки і перемішуємо.

4. Змащуємо маслом форму. 1 шар - на дно кладемо третину крихт. 2 шар - половина тертих яблук. 3 шар - маса з блендера.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40-45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грецького салату з макаронами.