Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати
Показати ще

1 склянка цукру

100 г вершкового масла

2 яйця

100 г сиру

щіпка ваніліну

2 яблука

1 ч. л. розпушувача

кориця за смаком

Приготування:

1. Розтираємо борошно з цукром, малсом, ваніліном, корицею і розпушувачем в крихту.

2. Півтора яблука очищаємо від шкірки і насіння. Натираємо на крупній тертці.

3. Половину яблука, сир, жовтки збиваємо в блендері до однорідності. Білки збиваємо з цукром. Обережно вводимо в масу білки і перемішуємо.

4. Змащуємо маслом форму. 1 шар - на дно кладемо третину крихт. 2 шар - половина тертих яблук. 3 шар - маса з блендера.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40-45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грецького салату з макаронами.