Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 8

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

3 яйця

150 г вершкового масла

1 ст. л. води

10 г розпушувача

сіль за смаком

500 г філе форелі

500 г броколі

300 мл вершків

200 г твердого сиру

Приготування:

1. Для тіста 250 г борошна, 150 г вершкового масла, 1 яйце, сіль, ст. л. води і розпушувач ретельно перемішуємо і замішуємо тісто. Далі ховаємо його в холодильник на годину.

2. Червону рибу нарізаємо кубиками по 2 см, солимо.

3. Броколі розбираємо на суцвіття, змішуємо з рибою.

4. Для заливки збиваємо 2 яйця, 300 г вершків і натертий твердий сир.

5. Форму застеляємо папером для випічки. Розкачуємо тісто і викладаємо його у форму, формуючи дно і краї.

6. Далі викладаємо рибу і брокколі, заливаємо все це яєчної сумішшю. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лимонного печива.