Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
250 г борошна
3 яйця
150 г вершкового масла
1 ст. л. води
10 г розпушувача
сіль за смаком
500 г філе форелі
500 г броколі
300 мл вершків
200 г твердого сиру
Приготування:
1. Для тіста 250 г борошна, 150 г вершкового масла, 1 яйце, сіль, ст. л. води і розпушувач ретельно перемішуємо і замішуємо тісто. Далі ховаємо його в холодильник на годину.
2. Червону рибу нарізаємо кубиками по 2 см, солимо.
3. Броколі розбираємо на суцвіття, змішуємо з рибою.
4. Для заливки збиваємо 2 яйця, 300 г вершків і натертий твердий сир.
5. Форму застеляємо папером для випічки. Розкачуємо тісто і викладаємо його у форму, формуючи дно і краї.
6. Далі викладаємо рибу і брокколі, заливаємо все це яєчної сумішшю. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лимонного печива.