Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого філе

Популярні новини зараз
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Показати ще

300 г печериць

2 цибулини

200 г сиру

2 ст. л. борошна

300 мл вершків

Приготування:

1. Куряче філе відварюємо до готовності, коли охолоне, нарізаємо дрібними кубиками.

2. Гриби нарізаємо, викладаємо на сковороду, трохи підсмажуємо.

3. Цибулю дрібно нарізаємо, додаємо до грибів, смажимо до готовності.

4. Додаємо філе, солимо, перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню.

5. На сухій сковороді злегка обсмажуємо борошно. Додаємо вершки, солимо і перчимо. Доводимо до кипіння.

6. Додаємо курку з грибами, перемішуємо і знімаємо з вогню.

7. Отриману масу кладемо в кокотниці, зверху посипаємо тертим сиром. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.