Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого філе

Популярні новини зараз
Платіжка зросте майже на 40%: українцям готують новий тарифний "сюрприз" "На цей раз ще безжальніше": колишня жінка Комарова Олександра Кучеренко підбила підсумки розставання Дитячі садочки змінюють формат: про дітей піклуватимуться по-новому Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні
Показати ще

300 г печериць

2 цибулини

200 г сиру

2 ст. л. борошна

300 мл вершків

Приготування:

1. Куряче філе відварюємо до готовності, коли охолоне, нарізаємо дрібними кубиками.

2. Гриби нарізаємо, викладаємо на сковороду, трохи підсмажуємо.

3. Цибулю дрібно нарізаємо, додаємо до грибів, смажимо до готовності.

4. Додаємо філе, солимо, перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню.

5. На сухій сковороді злегка обсмажуємо борошно. Додаємо вершки, солимо і перчимо. Доводимо до кипіння.

6. Додаємо курку з грибами, перемішуємо і знімаємо з вогню.

7. Отриману масу кладемо в кокотниці, зверху посипаємо тертим сиром. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.